Jaguar Land Rover spustil prvý grantový program pre Nitriansky kraj

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 12:15 • 2 min
Jaguar Land Rover spustil prvý grantový program pre Nitriansky kraj

NITRA – Jaguar Land Rover spustil svoj prvý grantový program, ktorým chce podporiť projekty v Nitrianskom kraji. Prerozdelí 10 000 eur, na jeden projekt možno získať maximálne 1 000 eur.

slovakia

left justify in out

Automobilka tak chce podporiť iniciatívy v oblasti vzdelávania, športu a rozvoja miestnych zariadení, ktoré zlepšia kvalitu života ľudí v Nitrianskom kraji. Prihlásiť sa môžu neziskové organizácie, občianske a záujmové združenia, príspevkové aj rozpočtové organizácie a tiež mestá a obce. „Spoločnosť Jaguar Land Rover podporuje komunity blízko svojich závodov po celom svete. Spustenie nášho programu je pre zamestnancov jedným z príkladov toho, ako to robíme aj v Nitre. Tešíme sa na podporu organizácií, ktoré sú dôležité pre našich zamestnancov,” uviedol prevádzkový riaditeľ nitrianskeho závodu Alexander Wortberg.

Ako informovala Alexandra Sabolová z kancelárie pre komunikáciu automobilky, žiadosť o grant možno nájsť v elektronickej forme na stránke www.darca.sk. V sekcii programu Zamestnanci Jaguar Land Rover pomáhajú je potrebné vyplniť formulár, ktorý zahŕňa odporúčanie kmeňového zamestnanca automobilky. Uzávierka prihlášok je 30. apríla. Najlepšie projekty, ktoré získajú podporu do výšky tisíc eur, vyhodnotia do 30. mája. Hlavnými kritériami pri hodnotení projektov bude miera dosahu na lokalitu a angažovanosť miestnych partnerov.

Závod v Nitre bude výsledkom investície v hodnote viac ako 1,4 miliardy eur. Budú tu vyrábať nové hliníkové vozidlá počínajúc modelom Land Rover Discovery, ktorého výroba sa začne koncom roka 2018.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies