Jack Osbourne sa oženil

NETKY.SK • 9 Október 2012, 06:59 • 2 min
Jack Osbourne sa oženil

Jack Osbourne sa oženil - Celebrity Syn rockového speváka Ozzyho Osbournea Jack Osbourne sa oženil. Len dva dni po tom, čo dementoval informácie o sobáši s Lisou Stelly, sa v nedeľu 7.

slovakia

left justify in out

img

Syn rockového speváka Ozzyho Osbournea Jack Osbourne sa oženil. Len dva dni po tom, čo dementoval informácie o sobáši s Lisou Stelly, sa v nedeľu 7. októbra s matkou ich dcéry Pearl skutočne zosobášil. Jeho hovorca to potvrdil pre magazín People. Dvojica si svoje áno povedala na ceremónii na Havajských ostrovoch, na ktorej bolo ich 48 priateľov a členov rodín. Nechýbali medzi nimi ani 63-ročný Ozzy Osbourne so 60-ročnou manželkou Sharon a Jackova sestra Kelly.
   Jack Osbourne a Lisa Stelly sa zasnúbili koncom septembra 2011 po štvormesačnej známosti. O dva týždne neskôr oznámili, že budú mať dieťa. Dcérka Pearl sa im narodila 24. apríla. Dvadsaťšesťročnému Osbourneovi, ktorý je známy najmä z reality šou Osbourneovci (2003 - 2005), diagnostikovali tri týždne po jej narodení sklerózu multiplex. Testom sa podrobil po tom, čo sa mu v pravom oku zhoršil zrak o 60 percent. "Načasovanie bolo zlé. Práve sa mi narodilo dieťa, pracovne sa mi tiež darilo a tak som začal premýšľať: 'Prečo teraz?'. Najprv som bol nahnevaný, ale potom som sa s tým začal zmierovať. Moja snúbenica Lisa Stelly mi veľmi pomáha, aby som mal pozitívny prístup," vyhlásil vtedy Osbourne, ktorý sa rozhodol o svojej chorobe verejne hovoriť, aby o nej zvýšil povedomie. Osbourne sa lieči kombináciou liekov, alternatívnej medicíny a zmien životného štýlu. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies