Jack Nicholson sa bojí, že zomrie sám

NETKY.SK • 12 Január 2015, 16:06 • 2 min
Jack Nicholson sa bojí, že zomrie sám

LOS ANGELES - Americký herec a režisér Jack Nicholson pochybuje o tom, že sa mu ešte podarí nájsť ženu, ktorá by s ním chcela stráviť zvyšok života. Sedemdesiatsedemročný filmár to uviedol v rozhovore pre americký magazín Closer.

slovakia

left justify in out

„Chcel by som ešte zažiť lásku, no nevidím to veľmi ružovo. Nemôžem však poprieť, že po tom túžim. V srdci som stále divoký, no životná sila mi pomaly ubúda. Nemôžem už len tak oslovovať ženy na ulici. Nerozhodol som o tom sám, v mojom veku by to už, jednoducho, nebolo správne,“ povedal Nicholson.

 

„Mal som všetko, čo si chlap môže priať, no nikto nemôže povedať, že by som bol úspešný aj v záležitostiach srdca. Nemyslím si, že vzťahy sú nemenné. Ľudia sú komplexné a komplikované bytosti. Nie vždy robíme správne veci, hovoríme to, čo je správne, a správame sa tak, ako by sme chceli,“ doplnil herec, ktorý podľa vlastných slov nedokáže ženám vysvetliť, že nie je sukničkár. „Neveria mi. Povesť záletníka je mojím prekliatím. Už sa nenamáham dohadovaním o tom, či so mnou pôjdu na večeru. Jedlo si viac vychutnám doma,“ uzavrel. 

 

Nicholson bol v rokoch 1962 až 1968 ženatý so Sandrou Knight. Neskôr randil napríklad s herečkou Anjelicou Huston, modelkou Winnie Hollman či herečkou Rebeccou Broussard. Médiá ho však spájali aj s Michelle Phillips, Larou Flynn Boyle, Bebe Buell, Janice Dickinson, Christinou Onassis, Candice Bergen, Ritou Moreno, Amandou de Cadenet, Kate Moss, Rachel Ward, Sharon Stone či Drew Barrymore. 

 

Jack Nicholson má na konte tri Oscary za výkony v snímkach Prelet nad kukučím hniezdom (1975), Cena za nežnosť (1983) a Tak dobre, ako sa len dá (1997). Na prestížnu cenu Akadémie ho nominovali aj ďalších deväť ráz. Na konte má aj tri ceny BAFTA a šesť Zlatých glóbusov. Spolu s Michaelom Caineom sú jedinými dvoma hercami, ktorým sa podarilo získať nomináciu na Oscara v hereckých kategóriách v každej dekáde od roku 1960. Účinkoval v snímkach ako Bezstarostná jazda (1969), Čínska štvrť (1974), Červení (1981), Česť rodiny Prizziovcov (1985), Batman (1989), Zopár správnych chlapov (1992), Milovať je zábavné (2003), Na druhej strane (2006) či Kým si po nás príde (2007). Fanúšikom sa naposledy predstavil v snímke Ako vieš?, ktorá mala premiéru ešte v roku 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies