Jack Huston rokuje o úlohe v remakeu filmu Vrana

NETKY.SK • 27 Február 2015, 16:42 • 2 min
Jack Huston rokuje o úlohe v remakeu filmu Vrana

USA - Anglický herec Jack Huston rokuje o úlohe v remakeu akčného fantasy Vrana (1994).

slovakia

left justify in out

Snímku pripravuje spoločnosť Relativity Studios. O scenár sa stará Cliff Dorfman a na režisérsku stoličku sa posadí Corin Hardy, ktorý má na konte krátky film Butterfly (2003) či horor The Woods (2015). Výkonnými producentmi sú Tucker Tooley, Bob a Harvey Weinsteinovci a Dan Farah. Nakrúcať chcú začať už na jar.

 

Snímka z roku 1994 je adaptáciou komiksových príbehov z dielne Jamesa O’Barra. Režíroval ju Alex Proyas. Hlavného hrdinu, hudobníka Erica Dravena, stvárnil už zosnulý americký herec Brandon Lee. Huston rokuje o rovnakej úlohe. Dravena a jeho priateľku brutálne zavraždia. Po roku ho však vrana, ktorá mala jeho dušu odniesť na druhý svet, vráti späť do sveta živých a umožní mu pomstiť sa. 

 

Tridsaťdvaročný Jack Alexander Huston je známy predovšetkým ako Jack Kerouac z filmu Zbav sa svojich miláčikov (2013), v ktorom si okrem neho zahrali aj Daniel Radcliffe či Elizabeth Olsen. V tom istom roku sa predstavil aj v dráme Špinavý trik. Objavil sa aj v snímkach Shrooms (2007), Outlander (2008), Twilight sága: Zatmenie (2010) alebo Nočný vlak do Lisabonu (2013). Účinkoval tiež v troch epizódach miniseriálu Koniec prehliadky (2012) a v rokoch 2010 až 2013 sa predstavil ako Richard Harrow v historickom krimi seriáli Impérium - Mafia v Atlantic City (2010). Diváci a diváčky ho uvidia aj v remakeu historického veľkofilmu Ben-Hur (1959), ktorý by mali verejnosti predstaviť na budúci rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies