Jablonský podpísal zmluvu so Slovanom na dva roky

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 13:41 • 2 min
Jablonský podpísal zmluvu so Slovanom na dva roky

BRATISLAVA - Český futbalový obranca Tomáš Jablonský podpísal zmluvu na dva roky so Slovanom Bratislava. Informuje o tom spravodajský server iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

"Ponúk som mal na môj vkus skutočne dosť. Ľavákov s nejakou históriou chcú skoro všade, takže som si mohol vyberať. Ale pre mňa bola jasná jednotka Slovan Bratislava a som rád, že to takto skončilo. Je to najlepší tím na Slovensku, navyše s veľkým menom a pestrou históriou. Hrá útočný futbal a má kvalitných hráčov i trénerov. Pre mňa je to veľká výzva opäť vo futbale niečo dokázať," povedal 26-ročný krajný zadák.

 

Tomáš Jablonský najčastejšie nastupoval na poste ľavého obrancu, za Baumit Jablonec odohral 114 ligových zápasov a dal v nich tri góly. Na Pasienky odišiel ako voľný hráč potom, čo nepredĺžil zmluvu s predchádzajúcim zamestnávateľom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies