Iveta Bartošová opustila nemocnicu a nastúpila na liečenie!

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 14:34 • 2 min
Iveta Bartošová opustila nemocnicu a nastúpila na liečenie!

PRAHA - Českú speváčku Ivetu Bartošovú prepustili z pražskej Thomayerovej nemocnice, kde podstúpila operáciu dvanástniku. Z nemocnice ju previezli priamo do protialkoholickej liečebne v Bohniciach. Pre Revue iDNES.cz to potvrdil speváčkin partner Josef Rychtář, ktorý však neposkytol žiadne ďalšie informácie.

slovakia

left justify in out

Rychtář tak splnil svoje predsavzatie, že Bartošovú dostane na liečenie, čo je podľa jeho slov jediná šanca, ako jej zachrániť život. Spočiatku totiž jej problémy s alkoholom popieral, priznal ich až po tom, čo speváčka odišla so svojím ctiteľom Zdeňkom Macurom do Talianska. Tam údajne vypila pol litra tvrdého alkoholu denne. Rychtář zas tvrdil, že Bartošová denne vypije liter vína. "Hovoril som s Ivetinou rodinou, urobíme všetko, aby sa Iveta závislosti zbavila. S Ivetou zostanem, ale nie je jednoduché, aby nastúpila na liečenie, ako by si niekto predstavoval. Musí si sama priznať, že je závislá, musí to chcieť, od toho sa bude všetko odvíjať," uviedol prednedávnom Rychtář. Po kolapse a pobyte v nemocnici si však speváčka zrejme uvedomila, že musí nastúpiť na liečenie. 

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s Talianom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať. Josefa Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. S Bartošovou žije takmer dva roky a kvôli nej sa rozviedol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies