Ivan Buchinger je postrachom ruských zápasníkov! Zostáva aj naďalej šampiónom ruskej organizácie M1 Global

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 12:01 • 2 min
Ivan Buchinger je postrachom ruských zápasníkov!  Zostáva aj naďalej šampiónom ruskej organizácie M1 Global

BRATISLAVA - Ivan ´BUKI´ Buchinger zostáva aj naďalej šampiónom ruskej organizácie M1 Global a po dlhej a ťažkej príprave si môže konečne vydýchnuť. Po poslednej prehre je víťazstvo v takomto dôležitom zápase veľkou psychickou, ale aj fyzickou úľavou. Buchingerov súper bol mladý nádejný ruský zápasník Timur Nagibin.

slovakia

left justify in out

Nagibin vyhlásil pred zápasom, že Buchinger nie je ozajstným šampiónom, a on to teraz dokáže. Zápasilo sa v čínskej metropole Harbing a slovenský zápasník zvíťazil vo štvrtom kole zápasu na škrtenie RNC.

 

Nagibin bol Buchingerov šiesty porazený ruský súper, s týmto víťazstvom si upevnil svoju prezývku "Russian fighter´s Nightmare".

 

Prvé kolo bolo tak trocha oťukávacie, súperi začínali opatrne ale bolo vidno, že to takto dlho nezostane. Viac-menej sme mohli vidieť zápas na zemi, v ktorom od začiatku dominoval Buchinger, ale Nagibin bol dobre pripravený a dokázal sa dlho brániť. Bolo na ňom vidno, že je na tom fyzicky veľmi dobre, v druhom kole na chvíľu aj dominoval ale vážnejšie neohrozil Buchingera.

 

Od tretieho kola však bola vidieť rutina a skúsenosti slovenského borca. Začal preberať kontrolu nad zápasom a kto pozná Buchingera už vedel, že víťazstvo je iba na dosah. Rusovi sa podarilo ešte do konca kola ubrániť no vo štvrtom kole to prišlo. Po viacerých neúspešných pokusoch o škrtenie to konečne vyšlo a mladý Rus bol uškrtený až do bezvedomia.

 

Buchinger sa po zápase vyjadril, že on aj jeho tým sa veľmi tešia z víťazstva, nakoľko ide o kvalitného súpera z kvalitného tímu. Po zápase letí domov za svojou rodinkou a po krátkej regeneračnej pauze sa vracia späť do Frankfurtu a začne s prípravou na ďalší zápas. Veľmi pekne ďakuje za podporu svojich fanúšikov a sľubuje, že všetko spraví preto aby titul zostal čo najdlhšie v jeho rukách!

 

Môže vás zaujímať VIDEO Ivan Buchinger je pripravený na ďalšiu obhajobu majstrovského titulu

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies