Írske médiá: "Mohli sme potopiť jedného z favoritov skupiny"

NETKY.SK • 13 Október 2010, 11:25 • 2 min
Írske médiá: "Mohli sme potopiť jedného z favoritov skupiny"

Írske médiá: "Mohli sme potopiť jedného z favoritov skupiny"

slovakia

left justify in out

Irish Examiner: "Zaslúžili sme si vyhrať, tvrdil po zápase so Slovenskom sklamaný tréner Írska Giovanni Trapattoni. Obom gólovým momentom chladného žilinského večera predchádzali štandardné situácie. Obrovská škoda, že Robbie Keane nepremenil penaltu a tiež ďalšie dve šance, ktoré mal v druhom polčase. Írsko mohlo potopiť jedného z kandidátov na postup."

      Irish Times: "Íri viedli, ale náskok neudržali. Odpor súpera mohli zlomiť Keanovou jedenástkou, ale kapitán mužstva ju nedal. Namiesto troch bodov si Írsko odváža zo Slovenska jeden bod. Sklamanie trénera Trapattoniho z výsledky, zato nie z predvedenej hry, je na mieste."

      The Sun: "Robbie Keane nepremenil pokutový kop a Írsko remizovalo so Slovenskom 1:1. Vedenie hostí zrušil v 36. minúte Ján Ďurica."

      Sky Sports: "Íri sa museli uskromniť s bodom, Keane nevyužil dve zlaté šance na trojbodový zisk. Bližšie k víťazstvu boli hostia."

      Sports Illustrated: "Keane nedal jedenástku. Slovensko - Írsko 1:1. Situácia v B-skupine sa zauzluje - po Rusku, Írsku a Slovensku sa o postup bije aj Arménsko a Macedónsko."

      express.co.uk: "Keanova zmarená šanca ešte môže Írov dlho mrzieť. Remíza síce nie je strašný výsledok, ale pri premenení šancí mohli Íri pomýšľať na víťazstvo. V takom prípade by sa odpútali spolu s Rusmi na čele tabuľky B-skupiny."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies