Indonézsky prezident zaspieval Putinovi k narodeninám

NETKY.SK • 7 Október 2013, 13:32 • 2 min
Indonézsky prezident zaspieval Putinovi k narodeninám

NUSA DUA - Indonézsky prezident Susilo Bambang Yudhoyono vzal gitaru a svojmu ruskému kolegovi Vladimirovi Putinovi, ktorý dnes oslavuje 61. narodeniny, zaspieval Veľa šťastia, zdravia.

slovakia

left justify in out

K oslavám sa pridali aj ostatní vedúci predstavitelia krajín, ktoré sa na indonézskom ostrovnom letovisku Bali zúčastňujú summitu Rady pre ekonomickú spoluprácu Ázie a Tichomoria (APEC). "Ďakujem prezidentovi Yudhoyonovi za blahoželanie k narodeninám, bolo to pre mňa milé prekvapenie," povedal Putin.

Prezident Yudhoyono sa priznal, že sa o Putinovom životnom jubileu dozvedel na poslednú chvíľu. "Len čo pán prezident pristál, začal som zháňať gitaru, aby som mu mohol zaspievať Veľa šťastia, zdravia," povedal prezident Indonézie Vladimirovi Putinovi v živom vysielaní prenášanom do mediálneho centra summitu.

Yudhoyono je uznávaný hudobník, ktorý ma na svojom konte tri albumy romantických popových piesní, ktoré však vyšli až po tom, keď sa stal prezidentom, komentuje agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies