Ibrahimovič sa vracia, Blanc po zisku titulu predĺži kontrakt

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 17:55 • 2 min
Ibrahimovič sa vracia, Blanc po zisku titulu predĺži kontrakt

PARÍŽ - Kanonier Zlatan Ibrahimovič sa do zostavy futbalistov Paríža St. Germain vráti po zranení v stredajšom domácom ligovom dueli proti Stade Rennes.

slovakia

left justify in out

Líder Ligue 1 si v ňom môže definitívne zabezpečiť obhajobu majstrovského titulu.
     

"Zlatan je v dobrej forme, fyzicky i psychicky. Zajtra ho uvidíme v zápase proti Rennes, hoci ešte nevieme, či nastúpi od začiatku," povedal v utorok na tlačovej konferencii kouč PSG Laurent Blanc.
     

Švédsky útočník je mimo hry už niekoľko týždňov po zranení zadného stehenného svalu v prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov proti FC Chelsea. Ibrahimovič v 30 ligových dueloch v tejto sezóne nastrieľal 25 gólov.
     

PSG v stredu získa titul v prípade triumfu nad Rennes, alebo ak aktuálne druhé Monaco nedokáže zdolať Guingamp. Blanc je po spečatení obhajoby pripravený predĺžiť s parížskym klubom zmluvu. "Keď budeme šampiónmi, podpíšem nový kontrakt. Principiálne tak nemôžem spraviť skôr, až keď bude titul istý," zdôraznil kouč. Klub mu údajne podnúkol dlhodobú spoluprácu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies