Ibrahimovič strelil jubilejný 100. gól v talianskej Serii A

NETKY.SK • 29 November 2011, 08:33 • 2 min
Ibrahimovič strelil jubilejný 100. gól v talianskej Serii A

Ibrahimovič strelil jubilejný 100. gól v talianskej Serii A

slovakia

left justify in out

img

Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič strelil v nedeľu svoj jubilejný 100. gól v talianskej Serii A, V dueli medzi AC Miláno a Chievom Verona dvomi presnými zásahmi prispel k vysokému víťazstvu úradujúceho majstra 4:0. Rosso-neri strácajú na vedúci Juventus Turín jeden bod.
Ibrahimovič zaznamenal prvý gól v najvyššej talianskej súťaži pred siedmimi rokmi práve v drese "starej dámy" hneď pri svojom debute. V Serii A skóroval takmer v každom druhom ligovom stretnutí, v ktorom nastúpil. Okrem Juventusu a AC pôsobil aj v milánskom Interi, pričom so všetkými tromi tímami získal "scudetto". Z titulu sa tešil aj v dresoch Ajaxu Amsterdam a FC Barcelona.  
"Streliť v 196 stretnutiach talianskej ligy 101 gólov, to je bilancia, ktorá si zaslúži uznanie," povedal tréner AC Massimiliano Allegri. Pochvalou na adresu "Ibru" nešetril ani viceprezident AC Adriano Galliani. "Existujú dobrí hráči a potom takí, ktorí vám pomôžu získať tituly. Zlatan patrí do tej druhej kategórie."

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies