I. MATOVIČ: Ospravedlnenie Jánovi Figeľovi

NETKY.SK • 27 Marec 2012, 07:15 • 2 min
I. MATOVIČ: Ospravedlnenie Jánovi Figeľovi

I. MATOVIČ Ospravedlnenie Jánovi Figeľovi - Politika Počas predvolebnej kampane som dal nakresliť karikatúry viacerých slovenských dlhoročných politikov na motív goríl na pexeso, ktoré sme rozdávali ľuďom pre radosť.

slovakia

left justify in out

img

Počas predvolebnej kampane som dal nakresliť karikatúry viacerých slovenských dlhoročných politikov na motív goríl na pexeso, ktoré sme rozdávali ľuďom pre radosť. Predseda KDH Ján Figeľ mi oznámil, že sa ho to a taktiež jeho rodiny osobne dotklo a požiadal ma, aby som sa mu za jeho zobrazenie na pexese verejne ospravedlnil.
      Keďže nie je mojím cieľom zbytočne komplikovať vzťahy medzi opozičnými stranami a vzhľadom na to, že nebolo ani mojím cieľom karikatúrou vzbudzovať pohoršenie v rodinách politikov, verejne sa týmto pánovi Figeľovi ospravedlňujem. Verím tiež, že ma v budúcnosti svojimi skutkami presvedčí o čistote svojich úmyslov natoľko, že ma už ani len nenapadne ho na žiadne pexeso zaradiť.

      Poslanec Národnej rady SR Igor Matovič

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies