Hviezdy, ktoré sa nehanbia za svoj kovový úsmev

NETKY.SK • 1 Marec 2015, 19:12 • 2 min
Hviezdy, ktoré sa nehanbia za svoj kovový úsmev

BRATISLAVA - Čo bolo niekedy nezbytonosťuou a u nositeľa to vzbudzovalo pocit hanby, je dnes výstrelkom známych hviezd. Reč je o strojčeku na zuby.

slovakia

left justify in out

Jednou z celebrít, ktorá tomuto módnemu doplnku prepadla je sama Madonna. Jej strojček má cenu zlata, predsa nebude nosiť len tak nejaký. A preto si hneď dala zhotoviť viac kusov niekoľko karátových drôtikov.

obrazok

No a samozrejme, že ju nasledujú aj ďalšie hviezdy. Ide totiž o symbol bohatstva a vyjadrenie osobnosti.

 

Nebudeme zatĺkať, že hviezdne strojčeky nestoja zopár eur. Čo by ste povedali na taký, ktorý má cenu viac ako dva milióny dolárov? A práve taký vlastní americký rapper Lil´Wayne.

obrazok

Kovový úsmev sa stal súčasťou napríklad aj Rihanny, Beyoncé, Miley Cyrus, Justin Biebera, či amerického plavca Ryana Lochteho. Tomu dokonca príliš výstredný diamantový strojček znázorňujúci americkú vlajku zakázali.

obrazok

obrazok

Ako to už býva svoje idoly nasleduje aj mnoho fanúšikov. Ale pozor! Odborníci tvrdia, že nekvalitné strojčeky ozdobené kamienkami môžu spôsobiť nie len zápal v ústach ale aj otravu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies