Hull City ponúkol dočasnému trénerovi Phelanovi dlhodobý kontrakt

NETKY.SK • 16 September 2016, 17:21 • 2 min
Hull City ponúkol dočasnému trénerovi Phelanovi dlhodobý kontrakt

LONDÝN - Dočasný tréner anglického futbalového klubu Hull City AFC Mike Phelan dostal od vedenia ponuku stať sa natrvalo kormidelníkom družstva.

slovakia

left justify in out

Phelan si vyslúžil kontrakt po dobrom vstupe do nového ročníka Premier League, keď len s trinástimi hráčmi A-tímu dokázal v štyroch stretnutiach získať sedem bodov. Phelan sa zatiaľ rozhoduje, či sa natrvalo posunie do pozície trénera tímu. "Musím si prebrať ponuku. Verím, že prebehnú aj ďalšie rokovania," povedal bývalý hráč a asistent trénera Manchestru United.

 

Jeho prípadné trvalé pôsobenie brzdí fakt, že klub je momentálne na predaj. "Stále je niekde v pozadí téma predaja klubu a ja sa momentálne nachádzam niekde v strede, kde sa snažím vyriešiť svoju budúcnosť. Z môjho pohľadu je to trochu frustrujúce, keďže neviem, kto sa zaujíma a ako ďaleko sú rokovania," povedal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies