REPORTÁŽ: Podľa Roberta Fica, je ministerka Kolíková neodvolateľná. Avizoval tiež nové zistenia ohľadom celoplošného testovania!

NETKY.SK • 10 Máj 2021, 15:41 • 2 min
REPORTÁŽ: Podľa Roberta Fica, je ministerka Kolíková neodvolateľná. Avizoval tiež nové zistenia ohľadom celoplošného testovania!

BRATISLAVA - Podľa Roberta Fica ministerka spravodlivosti Mária Kolíková počas svojho odvolávania v parlamente nevysvetlila nič, a ku všetkým podozreniam sa v podstate priznala.

slovakia

left justify in out

  • Aktualizované 10. mája 17:55

Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal predseda opozičnej strany Smer – sociálna demokracia Robert Fico s tým, že vláda o týchto podozreniach podľa jeho slov ani nechce hovoriť. "Myslím si, že pani ministerka už dnes dostala odpoveď, že nebude odvolaná," povedal Fico s tým, že to vidno podľa jej nadšenia. "Môžete kradnúť, môžete zabíjať," komentoval Fico.

 

 

Avizoval aj nové zistenia ohľadom celoplošného testovania, ktoré nechcel bližšie priblížiť. "Dámy a páni, od tohto okamihu máme terč," vyjadril sa Fico s tým, že podľa neho sa za jeho éry nič podobné nemohlo diať. 

 

Prečítajte si tiež: Mária Kolíková: Cítim podporu od vlády Eduarda Hegera

 

Na adresu ministerky Kolíkovej sa vyjadril, že klame. Vyzdvihol sumy, ktoré bude stáť reforma súdnej mapy. "Ministerka sa chce zbaviť nepohodlných sudcov," dodal.

 

Súčasne ministerke vytkol, že v roku 2020 "odsúhlasila" a pridelila obrovské sumy peňazí organizáciám podporujúcim homosexuálov. "Pre nás sú duchovné potreby slovenského národa prednejšie, ako fyzické potreby homosexuálov," dodal k tejto téme Fico, s tým, že bude ministerke dávať aj ďalšie otázky súvisiace s úmrtím generála MIlana Lučanského.

 

Súvisiaci článok: Strana Smer-SD podá návrh na odvolanie Kolíkovej z funkcie ministerky

 

Mária Kolíková dnes v parlamente čelí odvolávaniu z funkcie ministerky spravodlivosti. Mimoriadnu schôdzu Národnej rady SR iniciovala práve opozičná strana Smer-SD. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Strana Smer-SD rozdáva údery na všetky strany. Juraj Šeliga má vysvetliť vlastníctvo dvoch luxusných bytov v Bratislave. Má to však háčik!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies