Huck sa nestal rekordérom ťažkej váhy

NETKY.SK • 17 August 2015, 19:33 • 2 min
Huck sa nestal rekordérom ťažkej váhy

NEWARK - Nemecký profesionálny boxer Marco Huck mal v sobotu v Prudential Center v Newarku - domove New Jersey Devils v zámorskej hokejovej súťaži NHL - šancu na historický zápis v ťažkej hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák zo srbskej Sjenice stál so svojím opaskom organizácie WBO proti Poliakovi Krzysztofovi Glowackému. Pokiaľ by zvíťazil alebo remizoval, odpútal by sa od Brita Johnnyho Nelsona na prvom stupienku v historickom rebríčku v počte úspešných obhajob titulu majstra sveta v spomenutej váhe (obaja 13).


"Käpťn" aj začal lepšie: o rok mladší Glowacki mal v šiestom kole čo robiť, aby sa pozviechal z podlahy počas desaťsekundového odpočítavania. Ringový rozhodca Dave Fields však citlivo nechal súboj pokračovať a Poliak sa odvďačil v predposlednom jedenástom kole. Ľavačkou poslal Hucka na zem po prvý raz v jeho profikariére. Viditeľne otrasený Nemec sa ešte zvládol postaviť, lenže po nasledovnej smršti úderov takmer prepadol cez povrazy a Fields už musel zastaviť zápas.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies