Hrozivé ráno na cestách: Zrazili sa dve autá, jedno skončilo v priekope

NETKY.SK • 1 December 2018, 10:28 • 2 min
Hrozivé ráno na cestách: Zrazili sa dve autá, jedno skončilo v priekope

BRATISLAVA – V smere zo Senca do Sládkovičova sa dnes ráno zrazili dve autá, jedno skončilo v priekope.

slovakia

left justify in out

Hasiči poskytli zraneným osobám prvú pomoc v spolupráci s posádkami Záchrannej zdravotnej služby a zabezpečili autá proti vzniku požiaru. Polícia v oboch smeroch odkláňa premávku. Pri nehode bolo po jej nahlásení päť hasičov s dvomi kusmi techniky. Agentúru SITA dnes ráno informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková dnes uviedla, že pri nehode sa zranili traja ľudia. Polícia upozorňuje vodičov na zasnežený a zľadovatený povrch ciest v Bratislavskom kraji. "V tejto súvislosti vyzývame všetkých vodičov, aby na cestách zvýšili opatrnosť a svoju jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky. Vodičov zároveň upozorňujeme, aby dbali na dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami a znížili rýchlosť," spomenula. "Zároveň apelujeme aj na chodcov, aby sa pred vstupom na vozovku presvedčili, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba, ani ostatných účastníkov cestnej premávky," ukončila Mihalíková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies