VIDEO Hromadná bitka pred londýnskou stanicou Walthamstow

NETKY.SK • 8 Október 2015, 19:32 • 2 min
VIDEO Hromadná bitka pred londýnskou stanicou Walthamstow

LONDÝN – Masová bitka vypukla v utorok podvečer pred rušnou londýnskou stanicou Walthamstow práve v čase dopravnej špičky.

slovakia

left justify in out

Polícia v utorok podvečer uzavrela oblasť v okolí stanice Walthamstow kvôli masovej bitke, z ktorej obrázky a videá rýchlo zaplavili sociálne siete.

Niektorí obyvatelia opísali scénu ako "povstanie", zatiaľ čo poslankyňa miestnej mestskej časti Stella Creasyová na Twitteri napísala, že "zúrila", keď sa dozvedela o výtržnostiach. Ďalší miestny obyvateľ na rovnakej sociálnej sieti napísal, že v oblasti videl asi 100 policajtov.

 



Scotland Yard potvrdil, že boli zatknutí dvaja ľudia a neboli hlásené žiadne zranenia. V tejto fáze zatiaľ nie je jasné, čo vyvolalo tento rozsiahly incident.

 

Podľa komentárov na sociálnych sieťach sa objavili správy, že celý incident spôsobili dve dievčatá z rôznych škôl v tejto oblasti, ktoré randili s tým istým chlapcom. Mali si dohodnúť stretnutie, kde si mali vysvetliť celú záležitosť, strhla sa však medzi nimi bitka a pridali sa k nim ich kamarátky. Postupne to narástlo do masovej bitky.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies