Hrať za Chelsea? To radšej ostanem vo Swindone!

NETKY.SK • 18 November 2011, 07:32 • 2 min
Hrať za Chelsea? To radšej ostanem vo Swindone!

Hrať za Chelsea? To radšej ostanem vo Swindone!

slovakia

left justify in out

imgSWINDON - 12-ročný záložník Swindon Townu odmietol možnosť prestúpiť do Chelsea Londýn, potvrdil to klub, ktorému aktuálne patrí 6.miesto v tabuľke 4.ligy.

Jordan Young, je jedným z najnádejnejších hráčov vo Swindone a je stredom pozornosti niekoľkých väčších klubov, ale boli to Blues, kto urobil prvý krok.

Avšak Young sa rozhodol zostať vo Swindone a pokračovať vo svojom vývoji. Jeremy Newton, riaditeľ Swindonu, povedal pre oficiálnu internetovú stránku klubu: "Sme nadšení ako Jordan napreduje, tak ako mnoho ďalších našich hráčov v rámci mládeže STFC.

"Vynakladáme veľa úsilia a tvrdej práce, a to nielen v našom klube, ale vo väčšine futbalových klubov ligy, keďže trénujeme a rozvíjame mladých ľudí vo všetkých vekových skupinách."

"Takže ak
kluby Premier League preukážu záujem o nové talenty a pokračujú v monitoringu mladých hráčov, tak je to svedectvo dobrej práce, ktorú vykonávame."

"Jordan ostáva pod klubovou zmluvou do roku 2015 a je jedným z mnohých hráčov, do ktorých vkladáme veľké nádeje, a ktorí si zaistili budúcnosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies