Môžete si 17. november pripomenúť zákonne a bezpečne, a to aj vďaka tejto iniciatíve

NETKY.SK • 17 November 2020, 10:04 • 2 min
Môžete si 17. november pripomenúť zákonne a bezpečne, a to aj vďaka tejto iniciatíve

Deň boja za slobodu a demokraciu, je dňom, keď je ohlásených viacero demonštrácií. No organizácia Za Slušné Slovensko chystá inú.

slovakia

left justify in out

Karolína Farská z organizácie na sociálnej sieti pripomína, že „tento rok je iný, forma spomienky na Nežnú revolúciu rovnako, avšak to čo oslavujeme zostáva“.

 

 

Jedna z tvári protestov z roku 2018 dodala, že tento rok bol skutočne ťažký a veľmi náročný. „Ťažká doba ale nikdy nemôže znamenať zahodenie hodnôt a spájanie sa s extrémistami,“ vysvetlila s tým, že práve vďaka slobode si môžeme vybrať. „V slobodnej spoločnosti máme vždy možnosť výberu. Preto si prosím vyberme lásku, nie nenávisť. Vyberme si pravdu, nie lož. Vyberme si slobodu a demokraciu,“ zdôraznila.

 

Farská dodala, že 17. novembra pozýva na účasť na inej forme zhromaždenia, a to „symbolicky 17:11 cez živé vysielanie na FB stránke Za slušné Slovensko“.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies