Hradec Králové novým pôsobiskom Martina Kuciaka

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 16:29 • 2 min
Hradec Králové novým pôsobiskom Martina Kuciaka

HRADEC KRÁLOVÉ - Dlhoročná opora FC ViOn Zlaté Moravce brankár Martin Kuciak bude pokračovať v kariére v drese nováčika najvyššej českej súťaže FC Hradec Králové.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný gólman (nar. 15. marca 1982) už figuruje na oficiálnom webe synotligistu medzi posilami pred nadchádzajúcou sezónou 2014/2015 aj so stručnou štatistikou. "Je to skúsený gólman, už niečo zažil. Na čiare je veľmi kvalitný, má dobrý reflex. Páči sa nám v organizácii defenzívy, veľa komunikuje s obrancami," povedal o žilinskom rodákovi tréner Hradca Králové Luboš Prokopec.

 

Martin Kuciak patril medzi stálice na corgoňligovej scéne. Po vyše štyroch rokoch ukončil nedávno pôsobenie v Zlatých Moravciach, keď sa nedohodol s funkcionármi FC ViOn na novej zmluve. V českom tíme bude bojovať o post brankárskej jednotky s Radimom Ottmarom a Tomášom Koubekom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies