Hráčov Slavie napadli fanúšikovia v kuklách

NETKY.SK • 23 September 2013, 13:02 • 2 min
Hráčov Slavie napadli fanúšikovia v kuklách

PRAHA - Futbalisti SK Slavia Praha sa okrem poklesu na zostupovú priečku v tabuľke najvyššej českej súťaže musia spamätávať aj z napadnutia fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

Na autobus s výpravou "zošívaných" po návrate z nedeľňajšieho ligového duelu v Jablonci, kde Slavia prehrala gólom z poslednej minúty 1:2, zaútočili v noci zamaskovaní priaznivci. Ako informuje server iDnes.cz, pred bránami štadióna čakali dve až tri desiatky fanúšikov v kuklách, ktorí začali hádzať kamene, sklenené fľaše a petardy. Prišlo k fyzickému napadnutiu nič netušiacich hráčov. Tí pred rozzúrenými výtržníkmi ušli do útrob štadióna, ostatní zostali až do príchodu polície v

"Dôležité je, že nikto nebol zranený. Hráči boli v šoku, pretože nič netušili a zrazu sa proti nim vyrútila maskovaná skupina. Pondelkový tréning absolvovali bez komplikácií," cituje správa tlačovú hovorkyňu Slavie Soňu Nouzákovú. Škoda na autobuse predstavuje 50-tisíc Kč. "Futbalistov napadlo asi dvadsať ľudí, ktorí na nich pokrikovali a používali zábavnú pyrotechniku. Jeden z nich hodil kameň a rozbil okno autobusu. Zadržali sme päť ľudí pre podozrenie z výtržníctva a poškodzovania cudzej veci," uviedol hovorca pražskej polícia Jan Daněk. 

Zverenci nového trénera Miroslava Koubeka, ktorý má v kádri aj osem Slovákov, figurujú v tabuľke na 15. mieste so ziskom 7 bodov z 9 stretnutí. Horšie je na tom len nováčik zo Znojma. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies