Hráč SR "21" Valjent po víťazstve nad Holandskom v nemocnici

NETKY.SK • 19 November 2015, 11:46 • 2 min
Hráč SR "21" Valjent po víťazstve nad Holandskom v nemocnici

BRATISLAVA - Aj Martin Valjent sa výkonom pričinil o to, že slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov zásluhou senzačného obratu v druhom polčase a zmazania dvojgólového manka z úvodnej štyridsaťpäťminútovky triumfovali na trávniku v Myjave nad holandskými rovesníkmi 4:2 v utorňajšom domácom stretnutí 8. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2017 tejto vekovej kategórie do Poľska.

slovakia

left justify in out

V prípade spomenutého obrancu druholigového talianskeho klubu Ternana Calcio, ktorý odohral proti mladým Holanďanom celé stretnutie, však malo fyzické i psychické zápasové vypätie následky. Valjent vyrobil vrásky zdravotníckej ekipe, pretože počas cesty autobusom zo štadióna do hotela mu prišlo nevoľno. "Šlo o predkolapsový stav, ako následok dehydratácie v kombinacii s veľkou zaťažou počas duelu," citovala oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) slová lekára slovenskej "dvadsaťjednotky" Zsolta Fegyveresa.

 

Lekársky tím následne zabezpečil prevoz 19-ročného rodáka (nar. 11. decembra 1995) z Dubnice nad Váhom do myjavskej nemocnice, kde sa okamžite podrobil kompletným vyšetreniam. "Všetky dopadli negatívne a asi o jednej hodine po polnoci, teda už v stredu, Martina prepustili z nemocnice. V sprievode rodinných príslušníkov odišiel domov," doplnil informácie lekár SR "21" Zsolt Fegyveres.

 

Martin Valjent je zdravotne v poriadku a podľa webu SFZ odcestoval do miesta svojho pôsobenia v Taliansku. Na Ternanu čaká v sobotu 21. novembra o 15.00 h duel 14. kola Serie B na pôde mužstva Crotone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies