Houstnom sa prehnala búrka, známy rapper zabezpečil stravu pre desiatky tisíc obyvateľov

NETKY.SK • 28 Február 2021, 14:39 • 2 min
Houstnom sa prehnala búrka, známy rapper zabezpečil stravu pre desiatky tisíc obyvateľov

HOUSTON - Travis Scott podáva pomocnú ruku Texasanom po tom, čo sa cez túto oblasť prehnala snehová búrka.

slovakia

left justify in out

Travis Scott, civilným menom Jacques Bermon Webster II, a jeho nadácia Cactus Jack Foundation nadviazala spoluprácu s mestom Houston, aby zahájili program núdzovej distribúcie potravín. Program poskytne 50 000 teplých jedál obyvateľom Houstonu postihnutých bezprecedentnou búrkou, ktorá Texasanov vystavila mrazivým teplotám a hustým snežením. K tomu všetkému sa v Amerike stále bojuje s pandémiou. 

 

 

Dávka jedla sa týka nezamestnaných, rizikových skupín, dôchodcov, ľudí so zdravotným postihnutím, rodiny s deťmi do 18 rokov, či ľudí s nízkym príjmom.  Nadácia Cactus Jack Foundation uzavrela partnerstvo s primátorom mesta Houston Sylvestrom Turnerom a nadáciou Houston Health Foundation. Bude tiež spolupracovať s miestnymi vlastníkmi reštaurácií a ďalšími lokálnymi združeniami. 

 


28-ročný rodák z Houstonu, a nadácia Cactus Jack Foundation vykonali v Houstone niekoľko podujatí v snahe pomôcť. Prvou akciz bola nadácia v novembri 2020 a neskôr vianočné rozdávanie hračiek pre deti. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies