Hossa blízko návratu, nastúpi možno už proti Winnipegu

NETKY.SK • 21 November 2013, 12:35 • 2 min
Hossa blízko návratu, nastúpi možno už proti Winnipegu

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa, ktorý vynechal uplynulé tri zápasy v zámorskej NHL pre zranenie v dolnej časti tela, by sa mal čoskoro vrátiť do zostavy Chicaga. Podľa trénera Blackhawks Joela Quennevillea by mohol 34-ročný krídelník nastúpiť už v noci na piatok na ľade Winnipegu.

slovakia

left justify in out

Hossa už pred utorkovým duelom v Denveri proti Avalanche absolvoval ranné rozkorčuľovanie, nakoniec sa s koučom dohodli, že súboj v Pepsi Center ešte vynechá. Podľa denníka Chicago Tribune bol trenčiansky odchovanec schopný korčuľovať v takmer plnej rýchlosti. Detaily jeho zranenia nie sú stále známe, nemalo by však byť vážneho charakteru a je monitorované klubom na dennej báze. "Pozorne ho sledujeme a je veľká šanca, že vo Winnipegu nastúpi," uviedol Quenneville na adresu slovenského hokejistu, ktorý v 19 dueloch tejto sezóny nazbieral 15 bodov za deväť gólov a šesť asistencií.

Počas Hossovej absencie nastupoval na jeho mieste Sheldon Brookbank, ktorý inak hráva obrancu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies