Hororová oslava narodenín: Dievča ostalo príšerne zmrzačené

NETKY.SK • 10 Október 2017, 06:00 • 2 min
Hororová oslava narodenín: Dievča ostalo príšerne zmrzačené

COLORADO - Dievčina oslavovala 21. narodeniny, na ktoré naozaj už nikdy nezabudne. Oslava jej narodenín sa skončila tragicky. Šla von na cigaretu, keď…

slovakia

left justify in out

Keď sa zrazu prebrala v sanitke, kde jej oznámili, že prišla o svoje nohy. Mandy Horvathová sa napriek tomu nevzdáva, a žije s úsmevom na tvári. Dievča si po zrážke s vlakom na nič nespomína. Na oslave vraj vypila len dva poldecáky tvrdého alkoholu a dve pivá. Šla na cigaretu a odvtedy má len hmlisté spomienky. 

 

“Narodeninový večer bol skvelý, až do momentu, keď sa to stalo. Pamätám si, že som sa rozhodla vypiť svoj posledný drink von pred barom a pritom si zapáliť cigaretu. Keď som sa prebrala, zistila som, že som v nemocnici, kde mi oznámili, že vlak mi odtrhol obe nohy,” povedala Mandy. 

 

Mandy sa domnieva, že jej snáď niekto do nápoja primiešal drogy, kvôli ktorým stratila nad sebou kontrolu. “Niekto ma chcel určite omámiť a do drinku mi niečo hodil. Potom ma nechal napospas osudu na trati. Našli ma až kilometer od baru, kde som oslavovala svoje narodeniny,” hovorí Mandy. 

 

Polícia prípad vyšetrovala, no jej tvrdenia nedokázali. Napriek tomuto nešťastnému osudu dievčiny, sa Mandy neopustila a už krátko po nehode sa zaradila späť do bežného života, práve naopak. “Po roku fyzioterapie sa mi nedarilo stáť na protézach, no nakoniec sa mi to predsa len podarilo. Je to však vtipné, že strata nôh ma v živote nakopla ešte viac,” dodala Mandy. Svojim prístupom k životu by mala byť inšpiráciou aj pre ostatných. Mandy je študentkou a vo voľnom čase sa venuje jazde na koni a boxu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies