Hope Solo na 30 dní vyradili z národného tímu USA

NETKY.SK • 22 Január 2015, 11:02 • 2 min
Hope Solo na 30 dní vyradili z národného tímu USA

NEW YORK - Americká futbalová brankárka Hope Solo dostala 30-dňový trest spočívajúci vo vyradení z národného tímu. Predstavitelia U.S. Soccer nešpecifikovali dôvod jej suspendácie, ktorá prišla po zadržaní jej manžela Jerramyho Stevensa.

slovakia

left justify in out

Bývalého hráča Seattle Seahawks, tímu zo súťaže amerického futbalu NFL, zaistili pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. V neosvetlenom aute, ktoré zastavili policajti v pondelok o pol druhej ráno v Manhattan Beach, bola aj Solo. Tridsaťtriročnú brankárku, ktorá je v južnej Kalifornii na sústredení s reprezentáciou pripravujúcou sa na júnové MS, nezadržali. Solová však musela opustiť tréningový kemp a nenastúpi za USA vo februárových zápasoch v Európe.

 

"Počas nášho sústredenia sa Solová dopustila zlého rozhodnutia, ktorého následky vrhli negatívny tieň na americký futbal a jej spoluhráčky. Momentálne považujeme jej dočasné vyradenie z tímu za najlepšie riešenie," uviedla v stanovisku trénerka futbalistiek USA Jill Ellisová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies