Igor Matovič hasí oheň po včerajšom fiasku! Pani Zuzane prisľúbil pomoc

NETKY.SK • 16 August 2021, 20:41 • 2 min
Igor Matovič hasí oheň po včerajšom fiasku! Pani Zuzane prisľúbil pomoc

BRATISLAVA – Pani Zuzane, ktorá počas nedeľného žrebovania prišla o 400-tisíc eur, ponúkol pomoc samotný podpredseda vlády Igor Matovič. Dnes ju prekvapil nečakanou návštevou!

slovakia

left justify in out

Minister financií sa dnes zobudil do veľmi kritického rána. Médiá sa do neho obuli pre neprimeranú reakciu na Facebooku počas včerajšieho prvého zlosovania očkovacej lotérie. 

 

Celé Slovensko dnes rieši nešťastnú situáciu pani Zuzany z Prešova, ktorá nestihla povedať heslo do 20 sekúnd od spustenia časomiery. Dôvodom bol omeškaný internetový prenos, pre ktorý prišla táto dáma z východného Slovenska o výhru vo výške 400-tisíc eur.

 

Matovič sa tak so šéfom verejnoprávnej televízie RTVS Jaroslavom Rezníkom rozhodli pani Zuzanu navštíviť. Šéf rezortu financií jej sľúbil, že sa poradí s právnikmi a posnaží sa túto krivdu nejakým spôsobom napraviť.  

 

Súvisiaci článok: Igor Matovič je s očkovacou lotériou spokojný

 

Počas pondelka sa viacero právnikov tiež zhodlo, že ak by sa pani Zuzana obrátila na súd, mala by veľkú šancu spor vyhrať. 

 

„Právo nemôže byť len striktné, ale musí byť aj spravodlivé. Stala sa krivda. Zuzana nevyhrala, na druhej strane, väčšina Slovenska cíti, že má morálne právo na výhru a urobíme všetko s právnikmi, aby výhru dostala,“ skonštatoval Matovič.

 

„Verím, že počas nasledujúcich týždňov sa nám podarí priniesť radosť ďalším zaočkovaným divákom, ktorí sa zapoja do žrebovania," zhodnotil generálny riaditeľ RTVS.

 

Prečítajte si tiež: Prvé žrebovanie vzbudilo záujem Slovákov! Do očkovacej lotérie sa zaregistrovalo vyše 715-tisíc ľudí



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies