Honza Nedvěd sa po dvoch rokoch vrátil na pódiá, vystúpi aj v Bratislave

NETKY.SK • 16 December 2015, 14:35 • 2 min
Honza Nedvěd sa po dvoch rokoch vrátil na pódiá, vystúpi aj v Bratislave

BRATISLAVA - Český folkový pesničkár Honza Nedvěd sa po dvojročnej prestávke vrátil na koncertné pódiá. Neobišiel ani slovenských fanúšikov, keď sa v utorok (15.12.) predstavil v Kremnici, dnes koncertuje v Bojniciach a v piatok 18. decembra sa predstaví v Bratislave, v Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto.

slovakia

left justify in out

Najznámejšieho českého folkového pesničkára nie je potrebné bližšie predstavovať, viaceré jeho piesne doslova zľudoveli. Na slovenských koncertoch vystúpi Honza Nedvěd s klaviristom, dirigentom, skladateľom a aranžérom Jindrom Konířom a pesničkárom, hráčom na gitaru a ukulele a skladateľom Pavlom Helanom.

 

„Určite zaznejú moje najznámejšie skladby Kohout, Podvod či Bible, ale tiež pesničky z posledného CD Souhvězdí jisker. Teším sa, ako na ne budú slovenskí fanúšikovia reagovať naživo. Stále koncertujem a skladám s veľkou chuťou. Na Souhvězdí jisker máme veľmi dobré ohlasy. Album pochválil dokonca aj otec mojej manželky Pavlínky, ktorý sa so mnou inak veľmi nerozpráva. Slovenské publikum úžasne reaguje na naše koncerty. Nabíja nás to, za čo veľmi ďakujeme. Cítime, že ich to baví. Sme radi, že si s nami spievajú a tešia sa zo spoločných chvíľ na koncerte," uviedol pre médiá Honza Nedvěd.

 

"Honza Nedvěd u nás vystúpi v rámci úspešného projektu Folk country sála alebo koncerty na želanie, ktorý v stredisku organizujeme už trinásty rok. Kedysi dávnejšie u nás niekoľkokrát koncertoval a vždy mal obrovský úspech. Verím, že tentoraz to bude rovnaké," doplnila riaditeľka Strediska kultúry Bratislava – Nové Mesto Mária Priečinská.

 

Vstupenky na koncerty Honzu Nedvěda sú k dispozícii v sieti Ticketporal. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies