Holly Johnson, líder skupiny Frankie Goes To Hollywood, príde do Bratislavy

NETKY.SK • 26 Február 2015, 11:03 • 2 min
Holly Johnson, líder skupiny Frankie Goes To Hollywood, príde do Bratislavy

BRATISLAVA - Skladby slávnej britskej skupiny Frankie Goes To Hollywood zaznejú po prvý raz naživo v Bratislave. Frontman a spevák Holly Johnson so skupinou oslávia v slovenskej metropole 30 rokov od vydania ich debutového albumu Welcome To The Pleasuredome. Stane sa tak v Starej tržnici 27. augusta.

slovakia

left justify in out

Holly Johnson so skupinou vystúpi premiérovo v Bratislave. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nestarnúce hity legendy britského popu, ale aj na nové skladby tohto speváka a skladateľa. "Zaznejú hity skupiny Frankie Goes To Hollywood, aj moje skladby Love Train či Americanos. Dúfam, že predstavím niečo z mojich sólových albumov, ktoré som nahral. Nebudem však bombardovať ľudí s celým novým albumom Europa," uviedol pre médiá Johnson.

 

Album Europa je štvrtým štúdiovým albumom anglického speváka a skladateľa Hollyho Johnsona, ktorý vyšiel v septembri 2014. Zakladateľ skupiny Frankie Goes To Hollywood pri tejto príležitosti vyrazil aj na prvé sólové turné po Veľkej Británii. Ide o jeho prvé turné od roku 1987, kedy sa skupina Frankie Goes To Hollywood rozpadla. Dlho očakávané koncerty Hollyho Johnsona sú zároveň oslavou 30 rokov od vydania prvého albumu kapely Frankie Goes To Hollywood.

 

"Som naozaj nadšený, že môžem hrať skladby z celej mojej kariéry. Je mi cťou, že môžem vystupovať aj s novou tvorbou ako sólový umelec v 21. storočí. Od roku 2011 som každé leto hral na festivaloch vo Veľkej Británii a uvedomil som si, aké príjemné je spievať piesne, ktoré som napísal. Teším sa na predstavenie skladieb z môjho nového album," dodal Holly Johnson.

 

Bratislavské publikum sa má naozaj na čo tešiť, 27. augusta sa budova Starej Tržnice roztancuje pri najhranejších skladbách britskej popovej hviezdy, akými sú Relax, Welcome To The Pleasuredome, Two Tribes, Rage Hard či The Power Of Love.

 

Frankie Goes to Hollywood zaznamenali výrazný úspech v polovici 80. rokov 20. storočia. Skupinu založil v Liverpoole Holly Johnson. Debutový singel Relax sa v britských rebríčkoch držal na prvom mieste päť týždňov. Na tento úspech nadviazali aj ďalšie dva single Two Tribes a The Power of Love.

Vstupenky na koncert Holly Johnson & Frankie Goes To Hollywood Band si môžu záujemcovia zakúpiť v sieti predpredaj.sk. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies