Holandský futbalista Sno je podozrivý z pokusu o zabitie, odmieta to

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 09:58 • 2 min
Holandský futbalista Sno je podozrivý z pokusu o zabitie, odmieta to

AMSTERDAM - Holandský futbalista Evander Sno sa bude spoločne s dvoma príbuznými 9. marca zodpovedať pred súdom z útoku v metropole krajiny, do ktorého sa zaplietol ešte 11. augusta 2013.

slovakia

left justify in out

Amsterdamská prokuratúra tvrdí, že dve obete utrpeli pri roztržke ťažké zranenia, keď inkasovali niekoľko úderov a kopancov ležiac na zemi. Dnes 28-ročný defenzívny záložník je tiež podozrivý z pokusu o zabitie, vinu však kategoricky odmieta.

"Takáto formulácia je značne prehnaná. Robia z toho oveľa väčšiu drámu, než v skutočnosti bola. Vypukla bitka. V snahe ukončiť ju som povedal: 'Hej, chlapci, toto nie je nutné', ale schytal som úder a bránil som sa. Do nikoho na zemi som však nekopal. Obete nepoznám, ani dôvod roztržky. Robia z toho haló, pretože som futbalista," tvrdí Sno podľa holandského periodika AD.

Rodák z Dordrechtu, ktorému rodičia vybrali krstné meno po americkom boxerovi Holyfieldovi, je bývalý mládežnícky reprezentant Holandska. Na klubovej úrovni si spravil dobré meno v Celticu Glasgow, s ktorým získal dva škótske tituly (2007, 2008). Doma hral za Bredu, Ajax, Waalwijk, Nijmegen a naposledy Den Haag, v Belgicku vo Westerle a v Anglicku si obliekal dres Bristol City. Jeho kariéru sprevádzajú zdravotné problémy, už dvakrát počas zápasu utrpel zástavu srdca. Informácie sú z Daily Mail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies