Hokejisti New Jersey s Tatarom zvíťazili nad Rangers 3:1 a vyrovnali sériu na 2:2

NETKY.SK • 25 Apríl 2023, 09:15 • 2 min
Hokejisti New Jersey s Tatarom zvíťazili nad Rangers 3:1 a vyrovnali sériu na 2:2

NEW YORK - New Jersey v zostave s Tomášom Tatarom zvíťazili vo štvrtom zápase 1. kola play off NHL na ľade New Yorku Rangers 3:1 a vyrovnali stav série na 2:2.

slovakia

left justify in out

Hokejisti New Jersey v zostave s Tomášom Tatarom zvíťazili vo štvrtom zápase 1. kola play off NHL na ľade New Yorku Rangers 3:1 a vyrovnali stav série na 2:2. Slovenský útočník odohral 14:07 min.

 

Tampa Bay bez zraneného obrancu Erika Černáka podľahla doma Torontu 4:5 po predĺžení a v sérii prehráva 1:3 na zápasy. New Jersey uspelo aj v druhom dueli na ľade Rangers, Jonas Siegenthaler si pripísal na konto gól a asistenciu. V bránke domácich dostal pred Jaroslavom Halákom prednosť Igor Šesťorkin, ktorý vykryl 20 striel. Toronto v 49. minúte prehrávalo na Floride 1:4, no aj vďaka dvom gólom Austona Matthewsa si vynútilo predĺženie, v ktorom rozhodol v presilovke Alexander Kerfoot.

 

Maple Leafs sú tak iba krok od postupu do semifinále Východnej konferencie. Winnipeg podľahol na domácom ľade Vegas 2:4 a v sérii prehráva 1:3. Beett Howden vsietil v drese Golden Knights dva góly, Shea Theodore mal bilanciu 1+1. Seattle hral v tretej tretine s Coloradom 2:2.

 

1. kolo play off NHL štvrťfinále Východnej konferencie - 4. zápasy: Tampa Bay - Toronto 4:5 pp /stav série: 1:3/ New York Rangers - New Jersey 1:3 /stav série: 2:2/ štvrťfinále Západnej konferencie - 4. zápasy: Winnipeg - Vegas 2:4 /stav série: 1:3/ Seattle - Colorado 2:2 v 3. tretine /stav série: 1:2/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies