Hokejista Kokavec zamieril do nemeckého Hannoveru

NETKY.SK • 30 Január 2016, 17:15 • 2 min
Hokejista Kokavec zamieril do nemeckého Hannoveru

HANNOVER - Skúsený slovenský hokejista Michal Kokavec bude v hráčskej kariére pokračovať v nemeckom klube Hannover Indians.

slovakia

left justify in out

"Je to rutinér, ktorý nám určite pomôže," citoval klubový web slová trénera treťoligistu Freddyho Carrolla. Podnetom pre angažovanie Kokavca bolo zranenie jeho krajana Olivera Ďuriša. "Takto môžeme reagovať na zranenia či tresty. Hlavne v play off nám to pomôže," dodal kouč pre hannover-indians.de.

 

S 32-ročným krídelníkom ukončilo vo štvrtok spoluprácu vedenie tipsportligového klubu MHC Martin. Skúsený útočník dosiaľ na Slovensku hral za Slovan Bratislava, HK 36 Skalica, MsHK DOXXbet Žilina, HC'05 iClinic Banská Bystrica a naposledy za Martin. V zahraničí si vyskúšal kazašskú súťaž v dresoch Arystanu Temirtau a HK Almaty, v Poľsku hral krátko za Cracoviu Krakov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies