Hoeness už bude vo väzení iba nocovať

NETKY.SK • 2 Január 2015, 16:35 • 2 min
Hoeness už bude vo väzení iba nocovať

MNÍCHOV - Exprezident futbalového Bayernu Mníchov Uli Hoeness už bude v nápravnom zariadení, v ktorom si odpykáva trest za daňové úniky, iba nocovať.

slovakia

left justify in out

Preložili ho do bývalého kláštora v Rothenfelde a zmiernený režim má od piatka, informovala agentúra DPA, citoval ju napríklad Bild. Funkcionára bude na 40-kilometrovú vzdialenosť prepravovať pridelený šofér. De iure ho stále považujú za väzňa.

 

Hoeness od pondelka znova bude pracovať v štruktúrach bavorského veľkoklubu. Konkrétne sa bude podieľať na chode mládežníckych tímov. Už koncom decembra potvrdil takýto vývoj súčasný šéf Bayernu Karl-Heinz Rummenigge v rozhovore pre športové štúdio nemeckej stanice ZDF. 

 

Šesťdesiatdvaročný Hoeness dostal tri a pol roka odňatia slobody za to, že štát preukázane pripravil o najmenej 28,5 milióna eur. Odsúdili ho v marci, proti verdiktu sa neodvolal a odstúpil z funkcie prezidenta FC Bayern. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies