Hodgson už má v hlave nomináciu, nečaká, že ešte niekto vyskočí

NETKY.SK • 21 November 2013, 15:05 • 2 min
Hodgson už má v hlave nomináciu, nečaká, že ešte niekto vyskočí

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson už má v hlave nomináciu na budúcoročné majstrovstvá sveta v Brazílii. Šesťdesiatšesťročný kouč čelí na Ostrovoch kritike po tom, čo Albión zaznamenal v posvätnom Wembley dve prehry v rade - s Čile (0:2) a Nemeckom (0:1). Niečo podobné sa Anglicku naposledy prihodilo pred 36 rokmi.

slovakia

left justify in out

Hodgson povedal, že dôveruje hráčom, ktorých nasadil, a už sa teší na návraty ofenzívnych futbalistov Thea Walcotta, Dannyho Welbecka a Alexa Oxladea-Chamberlaina, ktorí v súčasnosti pauzujú pre zranenia. "Neočakávam, že v najbližších mesiacoch vyskočí niekto, s kým som nepočítal, a dokáže mi, že vie hrať lepšie," citovala Hodgsona agentúra dpa. "Musíme pracovať s hráčskym materiálom, ktorý tu máme teraz, a pridať k nim šiestich alebo siedmich futbalistov, ktorí nám chýbali pre zdravotné problémy. Vytvoríme zoznam 30 kandidátov a budeme dúfať, že z nich poskladáme mužstvo, ktoré sa v dobrom svetle predvedie na šampionáte." Jeho zverencov čaká pred MS ešte jeden prípravný zápas, 5. marca sa stretnú s Dánskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies