Hodgson trénerom Anglicka minimálne do roku 2016

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:17 • 2 min
Hodgson trénerom Anglicka minimálne do roku 2016

LONDÝN - Roy Hodgson zostane trénerom anglickej futbalovej reprezentácie minimálne do roku 2016, oznámil to generálny sekretár národnej asociácie (FA) Alex Horne.

slovakia

left justify in out

To znamená, že 66-ročný kormidelník bude viesť "Albión" aj v kvalifikácii na majstrovstvá Európy 2016 vo Francúzsku. "Pre mňa osobne je Roy naším trénerom, ktorý nás povedie do Francúzska a som s tým veľmi spokojný. Myslím si, že je to vynikajúci tréner. To je presne to, v čo sme dúfali," povedal Horne pre The Times.

Hodgson postúpil s Anglickom na tohtoročný svetový šampionát do Brazílie z prvého miesta H-skupiny európskej kvalifikácie. Tam ho čakajú v základnej D-skupine dvaja bývalí majstri sveta Taliansko a Uruguaj, tretím tímom je Kostarika. "Na MS ideme so sebavedomím, dobre sa pripravíme. Sme plní optimizmu, šampionát si ideme užiť a predviesť dobrý futbal. Nie sme v ľahkej skupine, ale Roy stabilizoval mužstvo a dokázal postúpiť na turnaj už beztak zo zradnej skupiny. V posledných dvoch kvalifikačných vystúpeniach (proti Čiernej Hore a Poľsku) držal hlavu presvedčivo hore a získal víťazstvá. Mám pred ním veľký rešpekt," dodal Horne. Informácie priniesol portál Sky Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies