Hodgson nerozumie pobúreniu z Wilsherovho fajčenia

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:12 • 2 min
Hodgson nerozumie pobúreniu z Wilsherovho fajčenia

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson nerozumie pobúreniu nad fotografiou, na ktorej drží hráč Arsenalu Londýn Jack Wilshere v nočnom klube vodnú fajku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného anglického stredopoliara v minulosti dvakrát zachytili s cigaretou, kouč "kanonierov" Arséne Wenger je známym odporcom fajčenia.

 

"Myslel som si, že sa fajčí len tabak a vodná fajka je iba voda s príchuťou," povedal podľa serveru eurosport.yahoo.com 67-ročný Hodgson, ktorého na štvrtkovom brífingu v Londýne informovali, že aj niektoré vodné fajky obsahujú nikotín. "Naozaj? Ste si istí? Ja o tom nie som na sto percent presvedčený," reagoval bývalý lodivod Fulhamu, FC Liverpool či West Bromwichu. Priznal, že aj on vodnú fajku vyskúšal: "Ako bývalý fajčiar cigár som v tom nenašiel pôžitok. Okrem ovocnej chuti v ústach z toho nič nie je." 

 

Roy Hodgson sa radšej sústredí na futbal: "Som rád, že sa tým nemusím príliš zaoberať. Mám podstatnejšiu prácu - vyhrávať futbalové zápasy." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies