Hlavnú ženskú úlohu v novom King Kongovi stvárni Brie Larson

NETKY.SK • 9 August 2015, 13:42 • 2 min
Hlavnú ženskú úlohu v novom King Kongovi stvárni Brie Larson

USA - Americká herečka a speváčka Brie Larson stvárni hlavnú ženskú úlohu v novom filme o King Kongovi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná rodáčka zo Sacramenta v Kalifornii to potvrdila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, na ktorej zverejnila fotografiu oznámenia, že úlohu získala. „Brie, vitaj v džungli. S láskou, King Kong,“ píše sa v oznámení. Na fotografiu reagoval aj Tom Hiddleston, ktorého účasť na projekte potvrdili skôr. „Čoskoro sa vidíme,“ napísal.


Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. Zatiaľ naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona. Najnovšie spracovanie s názvom Kong: Skull Island by sa malo odohrávať na ostrove, z ktorého King Kong pochádza. Réžie sa ujme Jordan Vogt-Roberts, scenár napíšu John Gatins a Max Borenstein. Účinkovanie v projekte pre časové dôvody v júli odriekli Michael Keaton a J.K. Simmons. Tvorcovia preto v súčasnosti hľadajú nových protagonistov, pričom nahradiť by ich mohli napríklad Russell Crowe, Samuel L. Jackson alebo John C Reilly. Novinku by mali uviesť do amerických kín 10. marca 2017.


Brianne Sidonie Desaulniers si zahrala napríklad v snímkach Koniec snenia (2004), Scott Pilgrim proti celému svetu (2010), 21 Jump street (2012), Dočasný domov (2013), The Gambler (2014) alebo v seriáli Tara a jej svet (2009 - 2011).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies