Guinejčan Guirassy sa zranil, Stuttgartu bude chýbať niekoľko týždňov

NETKY.SK • 22 Október 2023, 16:30 • 2 min
Guinejčan Guirassy sa zranil, Stuttgartu bude chýbať niekoľko týždňov

STUTTGART - Guinejský futbalista Serhou Guirassy bude pre zranenie ľavého stehenného svalu chýbať VfB Stuttgart niekoľko týždňov. Najlepší strelec nemeckej Bundesligy, ktorý má na svojom konte 14 gólov, sa zranil v sobotňajšom zápase na ihrisku 1. FC Union Berlín (3:0).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný útočník strelil v 16. minúte presný zásah do siete Unionu Berlín. V ďalšom priebehu sa však zranil a o štrnásť minút neskôr ho vystriedal Deniz Undav. "Strata Serhoua je trpká pre neho a aj pre celý tím. Každý videl, v akej skvelej forme bol v nedávnej dobe. Musíme a budeme jeho stratu kompenzovať tak dobre, ako sa len dá," povedal tréner Sebastian Hoeneb podľa agentúry AP.

Guirassy v doterajších ôsmich zápasoch zaznamenal štrnásť gólov a jednu asistenciu, Stuttgartu pomohol zvíťaziť v predchádzajúcich šiestich dueloch a dostať sa na druhé miesto v tabuľke. VfB strácal po sobote na vedúci Bayer Leverkusen bod a pred tretím obhajcom titulu Bayernom Mníchov mal rovnako náskok jedného bodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Stats24
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies