Hingisová v súvislosti s OH 2016 oslovila Federera aj Wawrinku

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 14:09 • 2 min
Hingisová v súvislosti s OH 2016 oslovila Federera aj Wawrinku

MONTE CARLO - Švajčiarska tenisová legenda Martina Hingisová oslovila v súvislosti s miešanou štvorhrou na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro oboch krajanov z Top 10 renkingu ATP Rogera Federera a Stana Wawrinku, a to v uvedenom poradí.

slovakia

left justify in out

"Rogerovi dala ponuku ako prvému a on si vyžiadal nejaký čas na rozmyslenie, tak Martina sondovala aj môj prípadný záujem. Počkám, ako sa Roger rozhodne, až potom sa tým budem zaoberať," povedal Wawrinka počas minulotýždňového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Rolex na antuke v monackom Monte Carle, citoval ho magazín Tennis. 

 

Tridsaťročný hrdina vlaňajších melbournských Australian Open Wawrinka vníma aj eventualitu, ktorou je Timea Bacsinszká, minulý víkend hlavná hrdinka fedcupového duelu v Poľsku: "Je to jedna z možností, ale znova opakujem, že zatiaľ sa k tomu nehodlám vyjadrovať. Ak totiž poviem, že áno, už by to malo rozmer záväzku." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies