Herec Ján Keselý vo voľnom čase skladá rapové skladby

NETKY.SK • 19 August 2015, 09:12 • 2 min
Herec Ján Keselý vo voľnom čase skladá rapové skladby

BRATISLAVA - Slovenský herec Ján Keselý sa popri nakrúcaní seriálu Divoké kone (2014) venuje činnostiam, ktoré ho nadovšetko bavia.

slovakia

left justify in out

„Rád chodím do posilky, to ma napĺňa a píšem si rapové texty a skladám si songy,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA. Herec sa tvorbe venuje dennodenne. „Robím to nonstop, každý deň. Povedal by som, že je to taká moja súkromná terapia. Už aj vystupujem, no nemal som zatiaľ veľa koncertov, nikdy som si ich totiž nevybavoval, vždy to prišlo tak nejako samo,“ doplnil.

 

Na skladbách podľa vlastných slov pracuje pomaly, ale so srdcom. „Rap je také moje životné dielo, netlačím na pílu, nejde mi o čas, ani sa tým nechystám živiť. Je to pre mňa niečo osobné,“ poznamenal mladý interpret. „A okrem hudby a posilky sa ešte venujem street artu alebo na legálnych miestach graffiti, to mám veľmi rád,“ dodal Keselý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies