Herec, ktorá stvárnil Argylea v seriáli Stranger Things hovorí, že mu nikdy nezavolali, aby sa vrátil do piatej série

NETKY.SK • 14 Január 2024, 18:21 • 2 min
Herec, ktorá stvárnil Argylea v seriáli Stranger Things hovorí, že mu nikdy nezavolali, aby sa vrátil do piatej série

Hviezda seriálu Stranger Things Eduardo Franco, ktorý hral Argyla v štvrtej sérii obľúbeného seriálu spoločnosti Netflix, prezradil, že sa do záverečnej kapitoly nevráti.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia seriálu bratov Dufferových si začali robiť starosti po tom, čo si všimli, že Franco chýba na fotografii obsadenia Stranger Things, ktorá predznamenala začiatok nakrúcania piatej a poslednej série seriálu. Herec odvtedy potvrdil, že si svoju rolu nezopakuje, pretože ho do nadchádzajúcich epizód nezavolali.

 

"Je pekné počuť, že je tu nejaká obava, viete, čo tým myslím?" povedal. Franco odpovedal na otázku ohľadom svojej absencie počas nedávneho vystúpenia v relácii Steve Varley Show. "Ale jo, nikto mi nezavolal, takže áno, myslím, že to tak je. Chápete ma?." dodal.

 

Francovu postavu si fanúšikovia okamžite obľúbili, keď sa v 4. sérii seriálu Stranger Things objavil vo svojej dodávke s pizzou Surfer Boy a vydal sa so svojím kamarátom Jonathanom Byersom za ďalekými dobrodružstvami. Divákom poskytol trochu komediálneho odľahčenia a zároveň pomáhal hlavnej skupine v boji proti novému veľkému záporákovi.

Druhá časť 4. série Stranger Things zanechala v divákoch niekoľko pálčivých otázok smerujúcich k záverečnej sezóne, ale o deji toho zatiaľ nie je veľa známe. Tvorcovia už uzavreli jednu prevládajúcu fanúšikovskú teóriu o záverečnej kapitole po tom, čo prvé riadky scenára 5. série rozvírili reči medzi fanúšikmi.

 

Prvá epizóda záverečného dielu sa bude volať "Chapter One: The Crawl" a na Netflixe vyjde spoločne so všetkými (alebo aspoň väčšinou) ostatnými epizódami v ten istý deň. Tiež sa predpokladá, že pôjde o kratšiu sezónu ako tá predchádzajúca, s koncom v štýle "Návratu kráľa", ktorý, ako David Harbour upozornil, je "veľmi, veľmi dojemný."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN. Netflix, IMDB, Foto: Screen Rant
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies