Hasiči likvidovali dva požiare na železnici

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 11:16 • 2 min
Hasiči likvidovali dva požiare na železnici

KOŠICE – Hasiči z Košického kraja likvidovali dva požiare na železnici. Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Martin Pentak, kuriózny požiar likvidovali na nákladnej koľaji v Spišskej Novej Vsi na Radlinského ulici.

slovakia

left justify in out

Vo vagóne dymili oceľové stružliny. Na mieste zasahovali štyria hasiči s dvoma cisternami. Na uhasenie použili až 18 000 litrov vody. Požiar spôsobil škodu za 50 eur, hasiči uchránili hodnoty za 10 000 eur. Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo, že kovové stružliny naložili do vagóna ešte veľmi horúce.

Michalovskí hasiči zase likvidovali požiar elektrickej lokomotívy. Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska michalovských hasičov Peter Šimon, na mieste zasahovali piati hasiči s jednou cisternou. Požiar spôsobil škodu za približne 2 500 eur, hasiči uchránili hodnoty za 20 000 eur. Pravdepodobnou príčinou bol skrat elektrického motora. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies