Hartmann od 1. februára končí na poste generálneho manažéra Dukly

NETKY.SK • 27 Január 2011, 12:31 • 2 min
Hartmann od 1. februára končí na poste generálneho manažéra Dukly

Hartmann od 1. februára končí na poste generálneho manažéra Dukly

slovakia

left justify in out

img

Extraligový hokejový klub Dukla Trenčín sa vo februári rozíde s doterajším generálnym manažérom Eduardom Hartmannom, ktorý abdikoval na svoj post.
      Bývalý reprezentačný brankár zastával túto funkciu od roku 2007, keď vymenil Ivana Piovarčiho, ktorý odišiel do Zvolena. Meno jeho náhradníka zatiaľ nie je známe. "Eduard Hartmann nás požiadal o uvoľnenie z osobných dôvodov a tak sme sa po vzájomnej diskusii dohodli, že v klube k 1. februáru skončí. Nerozchádzame sa v zlom, chcel by som mu poďakovať za to, čo pre klub spravil. Nebola to ľahká práca, na jednej strane cítil tlak fanúšikov, ktorí chceli vidieť mužstvo čo najvyššie, na druhej strane musel pracovať len s takými financiami, aké boli k dispozícii. Nebolo to teda pre neho ľahké. Post generálneho manažéra by sme chceli obsadiť čo najskôr, v piatok sa zíde predstavenstvo klubu, kde o tom budeme rozhodovať," uviedol pre oficiálnu stránku Dukly predseda predstavenstva Jozef Mitocha.
      Hartmann uvažoval o abdikácii už dlhšiu dobu a nateraz si chce oddýchnuť od hokeja. "Dozrievalo to vo mne dlhšiu dobu. Práca generálneho manažéra je náročná, je to práca stresujúca a ja som cítil, že si od toho potrebujem oddýchnuť. S vedením klubu sa rozchádzame v dobrom, a nevylučujem, že sa v klube niekedy ešte objavím. Vždy, keď bude o to záujem, budem ochotný Dukle pomôcť. Momentálne si ale dám od hokeja chvíľu pauzu a budem ho sledovať len ako divák. Som rád, že sa do mužstva zapracovali viacerí odchovanci nášho klubu, že mužstvo stojí momentálne v tabuľke na solídnej pozícii. Stále budem Dukle fandiť a mužstvu, i môjmu nástupcovi prajem, aby sa im darilo čo najlepšie," uviedol Hartmann.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies