Haraslín zamotal koučovi hlavu, nemá problém so štýlom 3-5-2

NETKY.SK • 10 Február 2016, 12:18 • 2 min
Haraslín zamotal koučovi hlavu, nemá problém so štýlom 3-5-2

GDANSK - Trénera poľského futbalového klubu Lechia Gdansk Piotra Nowaka bude zrejme v priebehu jarnej časti tamojšej najvyššej súťaže poriadne bolieť hlava. K dispozícii má totiž celý rad výborných krídelníkov. Jedným z nich je aj mladý Slovák Lukáš Haraslín, ktorý kormidelníkovi Lechie dobrými výkonmi počas zimnej prípravy poriadne zamotal hlavu.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný Bratislavčan (nar. 26. mája 1996) vynechal podstatnú časť jesene pre rôzne choroby a zranenia. Tesne pred začiatkom jarnej časti Ekstraklasy si však veľmi vážne pýta nomináciu do základnej zostavy gdanského mužstva. "Na krídle môžeme hrať viacerí, všetko záleží na trénerovi. On rozhodne, koho postaví. Nedávno som v príprave strelil svoj prvý gól, takže nemôžem s istotou potvrdiť, že som v nejakej vynikajúcej forme. Hlavne chcem byť strelecky úspešný v ligových zápasoch," cituje slová mladého Slováka portál sportowefakty.wp.pl.

 

Haraslín je hráčom Lechie od leta minulého roka. Dovtedy pôsobil v talianskej Parme. Tá sa však dostala do finančných problémov, a tak zvolil odchod do Poľska. Po jeseni desiate mužstvo Ekstraklasy cez zimu nacvičovalo nové rozostavenie 3-5-2. Haraslín priznal, že mu vyhovuje. "Nemám s tým problém. Aj v Parme sme takto hrávali. Bez ohľadu na rozostavenie, vyzerá to dobre. Systémom 3-5-2 budeme hrať iba vtedy, keď budeme pri lopte. Pri defenzíve sa musíme preskupiť na 5-3-2. Tréner Nowak sa nám snažil všetko vysvetliť do najmenších detailov. Pochopili sme ho, tak dúfam, že to v lige dobre dopadne," skonštatoval slovenský mládežnícky reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies