Hantuchová: Výsledky nie sú podľa predstáv, ale neustávam

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 15:04 • 2 min
Hantuchová: Výsledky nie sú podľa predstáv, ale neustávam

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová je od 28. januára aj vinou problémov s pravým kolenom bez zápasového úspechu vo dvojhre, nestráca však pozitívne nastavenie.

slovakia

left justify in out

"Uvedomujem si, že moje výsledky v ostatných týždňoch nie sú podľa predstáv. Nemôžem to poprieť, ale robím všetko pre to, aby som sa vrátila lepšia. Tenis a šport celkovo sa niekedy veľmi ťažko chápu, keď viete, že podstupujete všetku tú tvrdú robotu, nepremieta sa to však do výsledkov. Jedinou cestou vtedy je naďalej tvrdo pracovať," skonštatovala prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie 30-ročná popradská rodáčka. 

 

Hantuchová pripojila aj motivačnú sentenciu: "Neboj sa zmeny. Môžeš niečo dobré stratiť, ale zároveň získať čosi lepšie." Niekdajšia päťka svetového rebríčka WTA figuruje na 33. pozícii v singlovom renkingu. Pri svojom vstupe do turnaja v Miami na Floride minulý piatok prehrala s Američankou Madison Keysovou, bol to jej piaty nezdar v rade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies