Hantuchová prehrala v 1. kole dvojhry s Parmentierovou

NETKY.SK • 31 August 2011, 13:43 • 2 min
Hantuchová prehrala v 1. kole dvojhry s Parmentierovou

Hantuchová prehrala v 1. kole dvojhry s Parmentierovou - Tenis Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa s účinkovaním vo dvojhre na grandslamovom turnaji US Open rozlúčila už v 1.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa s účinkovaním vo dvojhre na grandslamovom turnaji US Open rozlúčila už v 1. kole. Zverenka trénera Mateja Liptáka ako nasadená dvadsaťjednotka nečakane prehrala s Francúzkou Pauline Parmentierovou hladko v dvoch setoch 2:6 a 3:6. Počas celého zápasu nenašla účinnú protizbraň na kvalitne podávajúcu i returnujúcu súperku, ktorá jej odplatila prehru z turnaja v Luxemburgu z roku 2008.
      Hantuchová štvrtýkrát v kariére stroskotala vo Flushing Meadows hneď na úvodnej prekážke. Vlani skončila v 3. kole na rakete Rusky Jeleny Dementievovej, jej singlovým maximom na záverečnom podujatí veľkej štvorky zostáva štvrťfinále z roku 2002. Z New Yorku si odnáša prémiu 19.000 dolárov. Posledným slovenským želiezkom v ohni v ženskej dvojhre na tohtoročnom US Open zostala Dominika Cibulková, ktorá si v stredu v 2. kole zmeria sily s Američankou ekvádorského pôvodu Irinou Falconiovou.
      Hantuchovej vôbec nevyšiel úvod zápasu s Parmentierovou, keď hneď v prvom geme stratila vlastné podanie a Francúzka sa po potvrdení brejku ujala vedenia 2:0. Po ďalšom zisku Hantuchovej servisu si vybudovala náskok 5:1 a prvý set získala jasne vo svoj prospech. Druhé dejstvo malo podobný scenár. Parmentierová po dvoch brejkoch odskočila Hantuchovej na 4:1 a zápas dotiahla do úspešného konca.'Za stavu 5:3 premenila pri podaní Slovenky v poradí druhý mečbal. V 2. kole nastúpi proti Uzbečke Akgul Amanmuradovovej.
      
      ženy - dvojhra - 1. kolo:
      Pauline Parmentierová (Fr.) - Daniela HANTUCHOVÁ (21-SR) 6:2, 6:3
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies