VIDEO Hannibal Suárez! Po jeho uhryznutí sa Mlčanie jahniat dočkalo nového spracovania

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 16:08 • 2 min
VIDEO Hannibal Suárez! Po jeho uhryznutí sa Mlčanie jahniat dočkalo nového spracovania

RIO DE JANEIRO – Skrat Luisa Suáreza sa na internete stále teší veľkej popularite, keď vznikajú nové a nové paródie na jeho uhryznutie protihráča. Posledný výtvor však naozaj stojí za to.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo video, ktoré vychádza z kultového filmu „Mlčanie jahniat“ a je geniálne zostrihané. Hlavná hrdinka filmu Jodie Fosterová sa tentokrát nemusí obávať beštiálneho Hannibala Lectera, ale Hannibala Suáreza. Najlepší je záver spotu, keď Fosterová vytiahne preukaz FIFA a...pozrite si to radšej na vlasné oči. :)

 

 

Uruguajský útočník Luis Suárez dostal od disciplinárnej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho rekordný trest na deväť zápasov, suspendáciu na 4 mesiace v akejkoľvek spojitosti s futbalovou činnosťou a pokutu 100.000 švajčiarskych frankov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies