Hamšíka by potešil ďalší pohár, ale teraz prioritou liga

NETKY.SK • 5 Február 2015, 13:18 • 2 min
Hamšíka by potešil ďalší pohár, ale teraz prioritou liga

NEAPOL - Slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka potešil stredajší domáci triumf SSC Neapol 1:0 nad Interom Miláno vo štvrťfinále Talianskeho pohára.

slovakia

left justify in out

"Bol to veľmi ťažký zápas. Inter je veľmi kvalitné mužstvo, ale my sme tvrdo pracovali počas celého duelu a napokon sme sa dočkali víťazného gólu. Sme radi, že sme už v semifinále," skonštatoval na svojej oficiálnej webovej stránke 27-ročný banskobystrický rodák Hamšík, ktorý hral do 76. min a štyri razy strelecky ohrozil argentínskeho brankára hostí Juana Pabla Carriza. Jediný gól strelil v nadstavenom čase druhého polčasu gólmanov krajan Gonzalo Higuaín, keď po rýchlo rozohranom vhadzovaní Alžírčana Faouziho Ghoulama využil zaváhanie obrany Interu. 

 

Neapol bude v semifinálovej dvojzápasovej konfrontácii čeliť Laziu Rím 4. marca v metropole a 8. apríla pod Vezuvom. "Radi by sme opäť triumfovali v Talianskom pohári, ale na dvojzápas proti rímskemu tímu ešte nemyslíme. Ten bude na programe až na jar. Pred sebou teraz máme ligový súboj proti Udinese," podotkol Hamšík. "Partenopei" budú mať v nedeľu 8. februára o 15.00 h výhodu domáceho prostredia. V tabuľke Serie A figurujú po 21. kole na 3. priečke s 39 bodmi pri bilancii 11-6-4 a skóre 38:26. Za vedúcim Juventusom Turín zaostávajú o 11 bodov, na druhý AS Rím majú 4-bodové manko, pred štvrtým Laziom náskok 5 bodov. V Coppa Italia obhajujú zverenci Rafaela Beníteza triumf z predchádzajúcej sezóny, radovali sa aj v súťažnom ročníku 2011/2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies