Hamšík rozhodol o víťazstve Neapola v Janove

NETKY.SK • 11 November 2012, 19:45 • 2 min
Hamšík rozhodol o víťazstve Neapola v Janove

Hamšík rozhodol o víťazstve Neapola v Janove - Futbal Marek Hamšík výraznou mierou prispel k víťazstvu SSC Neapol na ihrisku FC Janov 4 2 v 12. kole Serie A.

slovakia

left justify in out

img

Marek Hamšík výraznou mierou prispel k víťazstvu SSC Neapol na ihrisku FC Janov 4:2 v 12. kole Serie A. 

Slovenský reprezentant najskôr v 79. min prihrával na vyrovnávajúci gól Cavanimu a v 90. min strelil gól s prívlastkom víťazný. Skóre zápasu uzavrel v tretej minúte nadstaveného času Insigne. Pre Hamšíka to bol piaty presný zásah v tomto ligovom ročníku. 

V nevýrazných výkonoch pokračuje AC Miláno, ktoré na svojom štadióne San Siro podľahlo Fiorentine 1:3. Hostia pložili základ svojho triumfu už v prvom polčase, ktorý vyhrali 2:0, keď navyše v 35. min domáci Pati nepremenil pokutový kop. 

V rímskom derby Lazio - AS videli diváci päť gólov, deväť žltých a dve červené karty. Z víťazstva 3:2 sa napokon tešilo Lazio, ktoré hralo prakticky celý druhý polčas v početnej výhode, keď v závere prvej časti hry bol vylúčený De Rossi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies